CAT | ES
Les jornades s’inauguren el divendres 16 de novembre i coincidint amb aquest esdeveniment gastronòmic s’han organitzat uns packs de gastronatura que combinen la vessant culinària amb propostes de turisme actiu
Etiquetes jornades gastronomiques, benifallet, turisme gastronomic
Publicat el1/3/2019
Benifallet (Baix Ebre) dedica enguany la catorzena edició de les Jornades Gastronòmiques a la cuina del caragol. El tret de sortida d'aquest esdeveniment gastronòmic serà aquest divendres a les 20.30 h al Casal Municipal, amb la inaguració de les jornades que aniran a càrrec d'Alberto Hidalgo. Durant l'acte es farà el tradicional sorteig de plats elaborats pels establiments participants.
A més dels restaurants i bars Antiga Estació de Benifallet, Pepo i Xiringuito (menús), Ca Miquel, Ca Treig i Els Fogons de Cal Ferrer (tapes), a les jornades també hi participen els comerços Carnisseria Can Rustit i Fruita i Mel Vallespí.
Les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Caragol s'allargaran fins al diumenge 31 de març, i coincidint amb aquestes dates s'han organitzat uns packs de gastronatura que combinen la vessant gastronòmica amb propostes de turisme actiu, amb activitats com el caiac, el surf de rem o els passejos en bicicleta.
La cuina local amb ingredients típics
Benifallet exhibeix la seva oferta culinària amb la celebració de les seves jornades gastronòmiques. Inaugurades el 2005 amb l'arròs de pagès com a protagonista, els diferents restaurants del poble mostren les seves especialitats que giren al voltant d'un ingredient típic de la cuina de la zona. Els fesols, les arbergínies, les figues o el moniato i les castanyes, són alguns dels productes que han protagonitzat les anteriors edicions de les jornades.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: