CAT | ES
Un dels primers restaurants a obrir en ple cor del Delta de l’Ebre
Etiquetes restauració, delta ebre, terres ebre, amposta, restaurants, cuina delta, cuina tradicional
Els aromes i sabors del Delta de l'Ebre
Un dels primers restaurants a obrir en ple cor del Delta de l'Ebre
El Restaurant l'Estany Casa de Fusta, neix l'any 1988 quan uns amics queden un dia per fer un dinar a Lo Mas de la Cuixota i es plantegen que a la zona no hi ha cap tipus de servei de restauració per als visitants que començaven a arribar al Delta de l'Ebre. D'aquesta manera, van iniciar l'aventura empresarial, fent de Lo Mas de la Cuixota, un petit bar on oferien esmorzars i menjar casolà i típic del Delta de l'Ebre. Només hi havia una petita barra, una petita cuina i unes 5 taules.
Amb el pas dels anys i l'arribada de més turisme a la zona, el restaurant comença la seva primera transformació, ampliant el menjador i la cuina i obrint una terrassa amb vistes a la Llacuna de l'Encanyissada, baix mateix d'un eucaliptus centenari.
Des de llavors han passat més de 25 anys, on el Restaurant l'Estany Casa de Fusta ha anat més enllà de la restauració i avui dia ofereix altres serveis complementaris com lloguer de bicicletes, passejos en carro, barques de perxar, lloguer de prismàtics, karts ecològics, piragüisme, zona per a pernoctar amb auto caravana, zona de pícnic…
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: