CAT | ES
Dies: del 06/04/2018 al 23/04/2018
Població: La Ràpita
Lloc: restaurants de la Ràpita
Deu restaurants del Col·lectiu de Cuina de la Ràpita – Delta de l’Ebre han dissenyat diversos menús que oscil·len entre els 28 i 40 euros amb aquests productes com a protagonistes.
Per primera vegada, l’ostra arrissada s’incorpora en unes jornades gastronòmiques, l’ostra que s’acostuma a degustar viva acompanyada d’un rajolí de llimona permet ara gaudir-la cuinada a través de moltes propostes ideades pels nostres restauradors i que de ben segur us sorprendran.
L’escamarlà és un dels productes del mar amb més prestigi al delta de l’Ebre i enguany ja suma les sisenes jornades gastronòmiques. És un dels crustacis més grans d’Europa, abunda a la primavera i al delta de l’Ebre hi troba el marc idoni per a desenvolupar-se. Aquí trobareu tots els restaurants i menús participants a les Jornades.
Organitza: Turisme La Ràpita
Més informació:
Tipus activitat: gastronomia
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: