CAT | ES
Dia: 04/02/2017
Població: Amposta
Lloc: La Barraca (Restaurant l’Estany-Casa de Fusta)
A la jornada de cuina creativa al Delta de l’Ebre del Restaurant Estany Casa de Fusta participaran 8 cuiners, alguns d’ells, propietaris d’establiments de restauració que compten amb l’identificador Vip Gourmet i algun d’ells també han treballat en restaurants amb Estrella Michelin.
Al llarg de la jornada de cuina creativa, que porta com a títol Passeig per les llacunes i arrossars del Delta i que es realitzarà al migdia, cada cuiner elaborarà un plat únic i creatiu, basat en receptes habituals dels millors restaurants, però que aquí es reinterpretaran per utilitzar els millors productes naturals de les Terres de l’Ebre. Així, de la cuina del Restaurant l’Estany Casa de Fusta, sortiran plats com un pil-pil d’angula, un cebiche de llissal de l’Encanyissada o un royal de carn de caça a la xocolata.
Organitza: Restaurant l’Estany-Casa de Fusta
Més informació: 977261026
Tipus activitat: gastronomia
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: