CAT | ES
Dies: del 28/04/2017 al 14/05/2017
Població: L’Ametlla de Mar
Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. En aquesta setmana la protagonista és la tonyina roja i els cuiners caleros, que amb les seves tècniques tant tradicionals com innovadores, ens delectaran amb els diferents menús que oferiran durant la setmana gastronòmica.
Per sisè any consecutiu, el port de l’Ametlla de Mar, els seus restaurants i altres instal·lacions del municipi celebraran la Setmana de la Tonyina Roja. Per als amants d’aquest gran producte. Restaurants de l’Ametlla de Mar oferiran menús singulars dedicats a la tonyina roja, del 28 d’abril al 14 de maig.
Més informació:
Tipus activitat: jornades gastronòmiques
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: