Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Jornades Gastronòmiques de la Tellerina

Dies: del 08/03/2018 al 25/03/2018

Població: Deltebre

Lloc: http://deltebre.cat/wordpress/wp-content/uploads/2018/03/JornadesTellerina_final.pdf

La tellerina és un mol·lusc bivalve (amb dues closques) molt apreciat entre la gent del Baix Ebre i el Montsià. Es tracta d’un producte que podem trobar sota la sorra, ja que viu en colònies als fons arenosos propers al litoral. Es pot pescar amb mètodes artesanals o semiindustrials, com l’arrossegament, les dragues, els rastells o, fins i tot, a mà. És un mol·lusc molt típic entre la cuina litoral del Delta de l’Ebre. És curiós com se sol comparar amb les pipes, tant per la seva mida petita com per “l’addicció” que generen, ja que un cop es comencen a menjar, ja no es pot parar.

En aquesta edició, i sota el lema “Boig per tu”, hi participen 14 establiments (Mas de Nuri i Restaurant Nuri, L’embarcador XXI, Xiringuito del Port, Tramuntano, Delta Hotel, Cafè Clàssic, Casa Nicanor, Sushi MC, Les Dunes, Pas de Buda, Mas Prades, Hotel Rull, Tasca 3 Cantons i Criscar) que, fins al proper 9 d’abril, oferiran diverses propostes culinàries que oscil·len entre els 4 € i 35 €.

Organitza: Ajuntament de Deltebre

Més informació:

Tipus activitat: jornades gastronòmiques

Jornades Gastronòmiques de la Tellerina

comparteix-ho