CAT | ES
Dies: del 08/03/2018 al 25/03/2018
Població: Deltebre
Lloc: http://deltebre.cat/wordpress/wp-content/uploads/2018/03/JornadesTellerina_final.pdf
La tellerina és un mol·lusc bivalve (amb dues closques) molt apreciat entre la gent del Baix Ebre i el Montsià. Es tracta d’un producte que podem trobar sota la sorra, ja que viu en colònies als fons arenosos propers al litoral. Es pot pescar amb mètodes artesanals o semiindustrials, com l’arrossegament, les dragues, els rastells o, fins i tot, a mà. És un mol·lusc molt típic entre la cuina litoral del Delta de l’Ebre. És curiós com se sol comparar amb les pipes, tant per la seva mida petita com per “l’addicció” que generen, ja que un cop es comencen a menjar, ja no es pot parar.
En aquesta edició, i sota el lema “Boig per tu”, hi participen 14 establiments (Mas de Nuri i Restaurant Nuri, L’embarcador XXI, Xiringuito del Port, Tramuntano, Delta Hotel, Cafè Clàssic, Casa Nicanor, Sushi MC, Les Dunes, Pas de Buda, Mas Prades, Hotel Rull, Tasca 3 Cantons i Criscar) que, fins al proper 9 d’abril, oferiran diverses propostes culinàries que oscil·len entre els 4 € i 35 €.
Organitza: Ajuntament de Deltebre
Més informació:
Tipus activitat: jornades gastronòmiques
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: