Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Xerrada i taller de cuina: Fauna i alimentació a l’epi-paleolític. Menjar-se la prehistòria

Dia: 19/10/2019

Horari: 18 h

Població: Ulldecona

Lloc: Ermita de la Pietat

com arribar (ubicació aproximada)


A càrrec de Lluís Garcia Petit, arqueòleg i director general de l’Institut del Patrimoni Cultural Immaterial, ex-cap del Departament de Patrimoni d’UNESCOCAT i expert en història de l’alimentació. Taller de cuina a càrrec del cuiner Sergi Caselles. X

Xerrada + degustació: 10 € 

Inscripcions a l’Oficina de Turisme d’Ulldecona a turisme@ulldecona.cat

Organitza: Ajuntament d’Ulldecona

Més informació:

Tipus activitat: conferència / xerrada

Xerrada i taller de cuina: Fauna i alimentació a l’epi-paleolític. Menjar-se la prehistòria

comparteix-ho