CAT | ES
La primera parada serà d’aquí a pocs dies, amb les Jornades de la Galera que es realitzen simultàniament a les quatre Viles Marineres de les Terres de l’Ebre: Alcanar, L’Ampolla, La Ràpita i L’Ametlla de Mar
Etiquetes turisme gastronomic, ametlla de mar, baix ebre, terres ebre
Publicat el9/1/2020
L'Ametlla de Mar ha presentat el seu calendari gastronòmic pel 2020, una agenda que consolida els canvis implantats l'any passat, que han estat valorats positivament tant pels restauradors locals com per l'Àrea Municipal de Turisme, responsable de l'organització de les diferents jornades gastronòmiques i rutes de tapes.
La primera parada serà d'aquí a pocs dies, concretament del 7 de febrer a l'1 de març, amb les Jornades de la Galera que es realitzen simultàniament a les quatre Viles Marineres de les Terres de l'Ebre: Alcanar, L'Ampolla, Sant Carles de la Ràpita i l'Ametlla de Mar. Una cita que s'enganxarà amb la ruta de tapes on ‘Tot s'hi val', del 6 al 15 de març, als bars de la població.
La tonyina roja seguirà sent protagonista preferent, entre el 24 d'abril i el 10 de maig, amb les jornades als restaurants i la ruta de la Tapa Roja als bars. L'inici d'aquestes jornades serà amb la Diada de la Tonyina Roja, els dies 25 i 26 d'abril, que se celebrarà al parc del Bon Repòs com en les darreres edicions.
La següent proposta serà del 29 de maig al 7 de juny, on tindran lloc les Jornades dels Fideus Rossejats i la ruta de la Tapa Marinera. L'arrencada serà el dia 31 amb la Diada dels Fideus Rossejats. I a l'octubre, del 9 al 18, hi haurà les Jornades del Peix de Llotja i l'Arrossejat, amb la celebració de la Diada de l'Arrossejat el dia 10.
Per: Redacció
Foto: EbreActiu
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: