CAT | ES
Serà aquest diumenge 6 de maig al port pesquer del municipi, on l’any passat van gaudir de la jornada més de 3.000 persones
Etiquetes gastronomia, turisme, ampolla, baix ebre
Publicat el30/4/2018
L'any passat, la Diada de l'Ostra del Delta va aplegar més de 3.000 persones
L'Ampolla celebrarà el diumenge, 6 de maig, la XXVIII Diada de l'Ostra del Delta, un certamen que s'ha convertit en un referent turístic i gastronòmic a les comarques de l'Ebre i arreu del país. L'organització calcula distribuir uns 2.500 quilos d'ostres del Delta entre el públic que acudeixi al port pesquer de l'Ampolla, on l'any passat van gaudir de la jornada més de 3.000 persones.
El programa de la XXVIII Diada de l'Ostra és el següent:
Jornades Gastronòmiques de l'Ostra de l'Ampolla
La Diada de l'Ostra és l'acte d'inici de les XXVIII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra de l'Ampolla, que tindran lloc del 5 i al 20 de maig.
Els restaurants participants són: BOTAVARA, CAN PIÑANA, CASA DAVID, CASA LLAMBRICH – JUANI, CLUB NÀUTIC- CASA MONTERO, EL PESCADOR, LA BARRACA, LA ROCA PLANA, NOVA DEVIMAR, PERALES, RESTAURANT DEL MAR-FLAMINGO i SOL .
L'Ampolla, cuina de l'ostra tot l'any
Continuant en la línia dels darrers anys, durant tot l'any es pot gaudir de la cuina de l'ostra a l'Ampolla com una opció per conèixer amb més profunditat el ventall de sabors que ens pot oferir aquest producte de la nostra mar. A més d'ostra del Delta crua amb un xic de llimona, també es poden trobar plats tan saborosos com ostra del Delta amb crema d'escamarlà, tempura d'ostra amb verduretes, ostra del Delta “potxada” al cava, ostres amb tempura de xarrup de sake Kensho, entre d'altres.
Aquest projecte va sorgir a partir d'una iniciativa de la Fundació Alicia, la qual es va concretar en sessions de treball. L'objectiu principal és que es desenvolupin accions conjuntes de promoció de l'ostra del Delta i la seva cuina.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: