CAT | ES
L’esdeveniment, del que ja s’han celebrat 23 edicions, és tot un referent gastronòmic a les Terres de l’Ebre
Etiquetes gastronomia, amposta, delta ebre, festa carxofa
Publicat el26/2/2018
La capital del Montsià va celebrar ahir diumenge una nova edició de la Festa de la Carxofa, un esdeveniment que és tot un referent gastronòmic a les Terres de l'Ebre. El pavelló firal 1 d'Octubre d'Amposta va ser l'escenari de la festa que, a diferència dels últims anys, es va traslladar a diumenge, amb la voluntat d'atreure visitants de fora de la ciutat, fet al qual també hi va contribuir l'habilitació d'un aparcament per a autocaravanes on hi van estacionar més de 100 vehicles en un espai de 8.000 metres quadrats amb servei d'aigua potable i de residus.
Els 9 establiments participants (7 restaurants, 1 pastisseria i 1 parada del Mercat) van repartir prop de 8.000 tastos elaborats amb el producte estrella de la jornada, la carxofa. Del tast de l'Ajuntament, que consistia amb dos carxofes, botifarra, llonganissa i una llesca de pa de pagès, se'n van servir prop de 2.000. En el mateix recinte firal, els visitants també van poder passejar per les diferents parades de la tercera edició del Mercat de Productes de les Terres de l'Ebre KM 0.
Aquells qui vulguin continuar gaudint dels plats amb carxofa, poden fer-ho amb els menús especials que ofereixen els restaurants participants en les 15es Jornades Gastronòmiques de la Carfoxa fins al 18 de març.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: