CAT | ES
L’empresa, amb més de 30 anys de trajectòria, està ubicada al municipi de Pena-roja de Tastavins, a la comarca del Matarranya
Etiquetes de la terra, producte local, productes artesans, productors, gastronomia, matarranya
José Miguel Antolí recollint el premi
El passat mes de setembre, la ciutat de Terol acollia la XXXIX Feria del Jamón y Alimentos de Calidad, on Jamones Peñarroya aconseguia la Medalla d'Or al millor Jamón de Teruel con Denominación de Origen. El premi és la distinció més important que atorga el Concurso de Calidad d'aquesta fira dedicada al producte estrella de Terol. En aquesta edició del concurs s'hi van presentar un total de vint productors de la província.
L'empresari José Miguel Antolí, de Jamones Peñarroya SL, va presentar al concurs un pernil de tres any de curació, d'un porc engreixat a una granja del municipi de Camañas.
Jamones Peñarroya SL està ubicada a la localitat de Peñarroya de Tastavins (comarcal del Matarranya), i des de fa més de 30 anys que aposta per l'alimentació natural i l'encreuament de les races Duroc i Landrace-Large White, amb les que s'obtè un «Jamon de Teruel» i els seus derivats d'una excel·lent qualitat. Com el nom de l'empresa indica, el producte estrella d'aquest assecador és el pernil, que comercialitza en dos distintius: el pernil sota la Denominació d'Origen “Jamón de Teruel” amb la marca «Jamones Peñarroya», amb una curació superior als 18 mesos i el pernil Gran Reserva i Bodega, amb la marca «Peña-Jamón», amb una curació superior als 16 mesos.
Jamones Peñarroya, S.L. ha estat la primera empresa de la província de Terol, en segellar la primera espaleta amb l'Estrella Denominació d'Origen. Ara, a les distincions, s'hi suma aquesta Medalla d'Or al Millor Jamón de Teruel con Denominación de Origen.
Per: Redacció
Foto: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: