CAT | ES
El pròxim divendres 17 comencen les Jornades del Polp a Caduf de Benicarló amb les Jornades del Pinxo, que enguany compten amb la participació de 13 bars i restaurants
Etiquetes turisme gastronomic, jornades gastronomiques, pop, benicarlo, baix maestrat
Publicat el15/9/2021
Les jornades començaran el 17 de setembre i s'allargaran durant tot el mes d'octubre
Divendres 17 de setembre es donarà el tret de sortida a la XIII edició de les Jornades del Polp a Caduf i el peix de llotja de Benicarló amb la mostra de pinxos mariners. Així ho ha anunciat la regidora de Turisme Isabel Cardona, acompanyada de la regidora d'Agricultura Inma Díaz i de Iván Alemán, en representació dels bars i restaurants que participen en les jornades. Així, des del 17 de setembre i durant tot el mes d'octubre, Benicarló es bolcarà en l'organització d'unes jornades que tenen com a objectiu potenciar un dels principals productes de la costa benicarlanda: el polp pescat a caduf, una modalitat de pesca que selecciona els millors exemplars i atorga al producte una major qualitat.
La iniciativa ha tingut de nou una gran acollida entre els bars i restaurants de la ciutat, que serviran pinxos elaborats amb el polp com a ingredient principal. La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha afirmat que «Benicarló és un referent dins del món de la gastronomia i estes jornades ho demostren». A més, també ha volgut destacar que «l'objectiu d'aquestes jornades és que la gent puga gaudir de les meravelles que els nostres restauradors preparen amb un dels nostres principals productes».
Per: Redacció
Foto: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: