CAT | ES
Una petita empresa agrícola familiar agrària que s’ha especialitzat en produir un oli d’oliva de cultiu ecològic de gran intensitat en aromes i d’una qualitat excel·lent
Etiquetes productors de proximitat, oli oliva, oleoturisme, caseres, terra alta, et recomanem
A Caseres, a l'est de la Terra Alta, on el riu Algars fa de frontera natural amb l'Aragó, històricament s'ha produït oli d'oliva des dels antics poblats ibèrics que hi ha repartits per el terme municipal, con son els de “la gessera”, la “serra mitjana” i “les coves negres” entre d'altres, tradició que ha perdurat fins al dia d'avui.
BIOCASERES és una petita empresa familiar, lligada al sector agrícola primari que s'ha especialitzat en produir un oli d'oliva de gran intensitat en aromes i d'una qualitat excel·lent, amb una producció limitada que els permet controlar tots els moments de la producció, des de que surt la primera flor a les seves oliveres, fins que cau l'ultima gota d'oli a la botella, tot per oferir als seus clients un producte amb una personalitat única.
BIOCASERES produeix dos tipus diferents d'oli d'oliva verge extra, però cadascun amb la seva pròpia personalitat:
D'Algars primer dia de collita Edició Limitada
Fruit de la selecció de les seves millors oliveres ecològiques centenàries de la varietat empeltre. Les olives es cullen a meitat novembre, quan comencen a canviar de color verd a negre, aconseguint un oli molt ric en aromes florals verds, el quals recorden a l'aroma que desprenen les fulles d'oliver quan es trenquen, a gespa acabada de tallar i a tomatera verda, amb un gust afruitat molt elevat, uns picants i amargs que es troben fàcilment i recorden a la carxofa, ametlles i nous verdes.
D'Algars Tradició
Les olives es cullen quan han madurat a les oliveres ecològiques de la varietat empeltre. El resultat és un oli amb un afruitat mitjà que recorda a tomàquets i plàtans madurs, els picants i amargs son gairebé inapreciables, el que predomina és el gust dolç.
Experiències oleoturístiques
A més dels seus olis d'oliva extra verge ecològics, BIOCASERES ofereix experiències úniques al voltant del món de l'oli:
Oleoturisme – Tradició
Inclou una visita a una de les finques d'oliveres, visita a l'antic moli de Casa el Cabo i un tast guiat dels seus olis d'oliva extraverges.
Oleoturisme – Els Ibers
Un recorregut a peu d'uns 3,5 kms entre oliveres mil·lenàries i restes iberes. Inclou tast guiat dels seus olis al peu d'un molí iber de més de 2.000 anys d'antiguitat, visita al poblat Iber “La Gessera” i diversos túmuls funeraris.
Oleoturisme – La Collita
L'experiència definitiva al voltant del món de l'oli, nomñes disponible durant la temporada de recol·lecció de les olives, normalment els mesos de novembre i desembre. Inclou collita d'una olivera empeltre, esmorzar al camp amb clotxa o carn a la brasa i un taller d'elaboració d'oliva Empeltre en conserva.
Premis i distincions
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: