CAT | ES
L’empresa que la comercialitza impulsa que la restauració descobreixi la versatilitat d’esta carn de cabra
Etiquetes de la terra, gastronomia, productes ebrencs, parc natural ports, ulldecona, cabra hispanica
Publicat el28/11/2022
Exemplar de cabra hispànica al Port. Foto: EbreActiu
L'empresa ebrenca Donum Deus i els xefs dels restaurants Les Moles (Ulldecona), Nectari (Barcelona), Fondasala (Barcelona) i Oniria (Gandesa) han reivindicat i promocionat la carn de cabra hispànica del massís del Port com a producte estrella de l'alta cuina. L'últim menú elaborat amb aquest producte "fetitxe" s'ha provat aquest dilluns al restaurant les Moles. Fa una dècada que analitzen, proven i demostren que aquesta carn de caça sorprèn els paladars més afinats.
Donum Deus, que mou uns 1.500 quilos d'aquesta carn, ha promogut que la restauració descobreixi la seva versatilitat, amb una quarantena de maneres diferents de cuinar-la descobertes, un repte engrescador per als xefs perquè és una carn "molt sana", però gens fàcil de treballar.
Per: Redacció
Foto: EbreActiu
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: