CAT | ES
Fins al 19 de juny es podran degustar les propostes gastronòmiques de nou restaurants del municipi, amb menús que oscil·len entre els 30 i els 42 euros
Etiquetes vida activa, turisme gastronomic, llagosti, productes ebrencs, productes terres ebre, producte proximitat, alcanar, les cases alcanar, alcanar platja, terres ebre,
Publicat el27/5/2022
Un any més, es tornen a celebrar les Jornades Gastronòmiques del Llagostí, impulsades per l'Ajuntament d'Alcanar i el Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases. Serà del 27 de maig al 19 de juny quan Alcanar, les Cases d’Alcanar i Alcanar Platja es convertiran, de nou, en la capital del llagostí. En aquesta ocasió, nou restaurants del municipi s’uneixen per a presentar-nos uns menús amb el llagostí com a protagonista indiscutible.
Es tracta d’unes jornades conegudes arreu de Catalunya i que tenen l’objectiu de posar en valor un producte de referència a la costa ebrenca com és el llagostí. "Seguim treballant de la mà del Col·lectiu Gastronòmic per tal de promoure els productes de quilòmetre zero i reforçar la marca de destí gastronòmic", ha explicat el regidor de Turisme, Jordi Monfort.
Enguany, es durà a terme la desena edició d'unes jornades que, a parer dels restauradors, ja estan consolidades. "Després de la situació pandèmica d’aquests dos anys, estem recuperant la normalitat. Esperem una bona afluència de gent preparada per a gaudir d’aquestes jornades amb un producte tan nostre com és el llagostí", ha dit la presidenta del Col·lectiu Gastronòmic, Maribel Fibla.
El preu dels menús oscil·len entre els 30 i els 42 euros. Els restaurants participants en aquesta edició son: Bitàcora, Can Manel, Casa Esquerra, Els Jardins del Tancat, El Racó del Port, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet i Serramar. Els restaurants recomanen que es reserve taula prèviament per assegurar el vostre lloc.
Per: Redacció
Foto: Alcanar Turisme
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: