butlletí EbreActiu

CAT | ES


Catorze restaurants participen en les Jornades Gastronòmiques del Llagostí d'Alcanar

Les jornades tenen l’objectiu de fer valdre un producte de referència a la costa ebrenca com és el llagostí i promocionar Alcanar, Alcanar-Platja i les Cases com a destinació turística gastronòmica

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, llagosti, alcanar, les cases alcanar, alcanar platja

Publicat el22/5/2019

Catorze restaurants participen en les Jornades Gastronòmiques del Llagostí d’Alcanar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Un total de catorze restaurants d'Alcanar, Alcanar-Platja i les Cases participen en les VIII Jornades Gastronòmiques del Llagostí que tindran lloc entre el 24 de maig i el 21 de juny, organitzades per l'Ajuntament d'Alcanar i el Col·lectiu Gastronòmic d'Alcanar i les Cases. Unes jornades que tenen l'objectiu de fer valdre un producte de referència a la costa ebrenca com és el llagostí i promocionar el municipi com a destinació turística gastronòmica. “Treballem de la mà del Col·lectiu Gastronòmic per tal de promoure els productes de quilòmetres zero i posicionar-nos com una destinació gastronòmica de referència”, ha explicat el regidor de Turisme, Jordi Monfort.

Pel que fa al preu del menú oscil·la entre els 23 i 40 euros, uns menús que inclouen entrants com ara llagostins a la crema, tàrtar de llagostí o mató torrat amb llagostí; mentre que el plat principal també té el crustaci com a protagonista bé siga amb arròs o pasta. El menú de les jornades es completa amb postres casolanes i vins de la denominació d'origen (DO) Terra Alta.

Els restaurants que participen en aquesta edició són: Bitácora, Can Manel, Casa Lupe, Casa Ramon, El Faro, El Mesón del Mar, Nàutic, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet i Tancat de Codorniu de les Cases; el Club de Tennis d'Alcanar-Platja i La Costa, d'Alcanar.



Enblau, creadors d’aventures. Piragüisme, senderisme, birdwatching

comparteix-ho