Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Comencen les vuitenes Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre

Del 5 al 28 de març de 2021 els restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i la Ràpita han preparat un seguit de deliciosos menús amb la galera com a producte estrella, maridats amb vins DO Terra Alta

Etiquetes   de la terra, galeres, jornades gastronomiques, turisme gastronomic, alcanar, ametlla de mar, la rapita, l&rsquo, ampolla, terres ebre

Publicat el4/3/2021

Comencen les vuitenes Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Alcanar i les Cases, l'Ampolla, l'Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita s'uneixen un any més per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.

Del 5 al 28 de març de 2021 els restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita han preparat un seguit de deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta, on es podrà tastar, entre altres plats, arròs amb galeres, calamar i carxofa, suquet de galeres amb mongetes o galeres a la planxa amb flor de sal i oli d'oliva verge.


Per: Redacció

comparteix-ho