CAT | ES
Del 5 al 28 de març de 2021 els restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i la Ràpita han preparat un seguit de deliciosos menús amb la galera com a producte estrella, maridats amb vins DO Terra Alta
Etiquetes de la terra, galeres, jornades gastronomiques, turisme gastronomic, alcanar, ametlla de mar, la rapita, l&rsquo, ampolla, terres ebre
Publicat el4/3/2021
Alcanar i les Cases, l'Ampolla, l'Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita s'uneixen un any més per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.
Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.
Del 5 al 28 de març de 2021 els restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita han preparat un seguit de deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta, on es podrà tastar, entre altres plats, arròs amb galeres, calamar i carxofa, suquet de galeres amb mongetes o galeres a la planxa amb flor de sal i oli d'oliva verge.
Per: Redacció
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: