CAT | ES
Les varietats de Romaní i Alta Muntanya han estat guardonades amb sengles segons premis a la jornada tècnica anual de l’apicultura, celebrada el cap de setmana passat en aquest municipi lleidatà
Etiquetes gastronomia, mel, el perello, baix ebre, terres ebre
Publicat el2/5/2019
Les varietats de Romaní i Alta Muntanya de Mel Muria, del Canal Horeca, han estat guardonades amb dos respectius segons premis a Fira Q Balaguer. El concurs Reina de les Mels, emmarcat dins de la jornada tècnica d'apicultura, premia les millors mels de Catalunya.
La 13a edició d'aquesta jornada, organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, s'ha celebrat el passat cap de setmana a la capital de la Noguera (Lleida), amb un centenar d'apicultors provinents de tot Catalunya.
Aquest gran aparador de diferents sectors, que van des de la gastronomia fins al comerç local i de proximitat, ha rebut aquest 2019 la visita d'unes 20.000 persones.
Cal destacar que en la 34a edició de Firabril, la Fira de l'Oli i de la Mel d'El Perelló (Tarragona), celebrada els dies 13 i 14 d'abril, la mel de Romaní també va ser premiada amb el segon premi del concurs de mels, el més antic de l'estat espanyol i en el qual participa un gran nombre d'apicultors de tota Espanya. En aquella ocasió el primer premi va ser per la varietat de Taronger, també de Mel Muria.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: