CAT | ES
S’han servit 10.500 degustacions i en alguns moments, les carpes de la fira s’han quedat petites
Etiquetes turisme, turisme gastronomic, deltebre, baix ebre, terres ebre
Publicat el21/5/2019
DeltaFira i Mescla s’han consolidat en una quarta edició que ha superat considerablement les xifres de l’anterior any. En total durant tot el cap de setmana hi ha hagut 12.000 visitants, 2.000 més que l’any anterior, i 10.500 degustacions, 4.000 més que en la darrera edició. Aquestes xifres posen de manifest la bona acceptació tant de DeltaFira com de Mescla. De fet, enguany les carpes de la fira s’han quedat petites en alguns moments i, de cara a la cinquena edició, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha avançat la possibilitat de traslladar DeltaFira i Mescla al passeig del riu, aprofitant la propera construcció del Parc Fluvial del Delta.
Aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 100 empreses i més de 60 tapes diferents entre tots els restaurants participants. Això sense tenir en compte les diferents degustacions que els restauradors han anat realitzant a l’espai Showcooking de la fira.
Fotos: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: