Venda online productes de la Terra

CAT | ES


La Diada de l'Arrossejat de l'Ametlla de MaR torna a ser un èxit de participació

La Diada de l’Arrossejat va omplir dissabte passat als voltants de la llotja del peix de la Confraria de Pescadors en una 37a edició multitudinària d’aquesta festa de promoció de la gastronomia local

Etiquetes   vida activa, gastronomia, turisme gastronomic, ametlla de mar, terres ebre

La Diada de l’Arrossejat de l’Ametlla de MaR torna a ser un èxit de participació | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Un any més els caleros i caleres van respondre acudint a la festa popular i gastronòmica de la Diada de l'Arrossejat de l'Ametlla de Mar, en la seva 37a edició, una cita que va permetre al públic local i als visitants, gaudir d'una tarda tradicional amb l'arrossejat com a protagonista.

Es van servir més de 500 degustacions d'arrossejat entre els presents i els participants en el concurs, com és habitual, van ajudar a donar l'ambient festiu a la jornada, conscients del seu protagonisme. Famílies, colles i amics van posar-se novament al darrere dels fogons, 42 participants repartits en dos torns que van concursar amb els seus arrossos a la recerca d'algun dels sis primers premis. Finalment, els guanyadors foren Teresa Domenech, Franc Samarra i Àlex Sancho al primer torn, i Sergi Rullo, Sandra Margalef i un empat entre Oriol Samarra i Erik Devadip al segon torn.

Durant l'acte es va retre homenatge a Ricardo Gaseni Nolla, regidor de turisme l'any 1984 que va impulsar la 1a Diada de l'Arrossejat. També es va entregar el trofeu a la millor Tapa Marinera de 2023, que va recaure en Casa Merino.

La Diada va estar amenitzada per la música de la xaranga Suquet Calero i la presència dels nanos. També hi va haver una sessió de zumba infantil pels més petits.


Per: La Cala RTV

Foto: La Cala RTV

comparteix-ho