CAT | ES
Com a novetat, aquest any es poden adquirir els tiquets anticipadament a través de la plataforma Ebreticket
Etiquetes vida activa, jornades gastronomiques, turisme gastronomic, ostra, productes ebrencs, lampolla, terres ebre
Publicat el18/4/2024
L'Ampolla celebrarà, el diumenge 5 de maig, la 32a edició de la Diada de l'Ostra del Delta. Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d'ostres del Delta de l'Ebre entre totes les persones assistents a l'esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi.
Com a novetat, aquest any es poden adquirir els tiquets anticipadament a través de la plataforma Ebreticket. La venda estarà disponible fins al 4 de maig. Les persones que els comprin en línia, el mateix diumenge s'hauran de dirigir a la carpa habilitada a la plaça González Isla amb els tiquets en format digital o imprès per recollir les degustacions, que inclouen cinc ostres crues, una copa de cava i un barret.
Organitzat per l'Ajuntament de l'Ampolla, la festa serà de les 11:00 a les 14:00 hores i les persones assistents podran gaudir de música en viu. A més a més, hi haurà un espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra d'aquest any exposaran algun dels plats d'ostra cuinada dels menús que oferiran. Els veïns i veïnes de l'Ampolla així com els visitants també podran gaudir de comerç al carrer. Establiments locals instal·laran parades a la zona d'on tindrà lloc la 32a Diada de l'Ostra.
XXXIII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra
El dissabte 4 de maig, es donarà el tret de sortida a les XXXIII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra, que se celebraran fins al 19 de maig. Enguany, s'hi ha adherit 17 restaurants: Bama Restaurant-Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich, Delta Mar, El Nàutic, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Lo Típic, Perales, Rafa, Del Mar Flamingo, Rodamar, Salazar's i Sol.
Entre les propostes que inclouen els menús, els i les comensals podran degustar plats com ostres de l'Ampolla marinades, ostres a la graella amb mantega de fonoll, ostra natural amb mousse d'alvocat i llet de tigre, arròs amb ostra semicuita i ortigues de mar, ou amb angula i cruixents d'ostra rissada i ostres teriyaki, entre molts altres plats. Els preus dels menús oscil·len entre els 35 i els 45 euros.
Per: Redacció
Foto: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: