CAT | ES
Els vins terraltins estaran presents als tallers showcooking que s’organitzen en el marc de les Jornades Gastronòmiques de la Tòfona
Etiquetes productes km0, vi, morella, terra alta, tòfona
Publicat el30/1/2019
El primer showcooking van arrencar el passat divendres 25 de gener al restaurant Faixero/Lola. Foto: Morella Turística
Els vins de la Denominació d'Origen Terra Alta han tornat un any més a Morella, la capital d'Els Ports, per participar en les tradicionals Jornades Gastronòmiques de la Tòfona, que enguany celebren la seva XVI edició, del 25 de gener al 10 de març. Com cada any, els assistents podran gaudir dels menús elaborats a base de tòfona als principals restaurants de Morella i altres poblacions properes, a més de participar dels tallers en format showcooking que s'organitzen al llarg d'aquestes setmanes i on hi seran presents els vins de la DO Terra Alta.
Els showcooking tindran llocs els divendres a les 20h als restaurants de Morella que participen de les jornades. Els assistents podran aprendre de la mà dels restauradors els secrets de la tòfona i la seva incorporació a la cuina, mentre que els cellers de la DO Terra Alta presentaran els seus vins per maridar els plats que es preparin durant els tallers.
Aquests tallers en format showcooking van arrencar el passat divendres 25 de gener al restaurant Faixero/Lola amb la col·laboració de Celler Batea. Aquest proper divendres 1 de febrer serà el torn del restaurant L'Escudella i la proposta vinícola d'Altavins Viticultors. Divendres 8 de febrer, els protagonistes seran el restaurant Vinatea i LaFou Celler, mentre que la següent setmana serà el torn de la cuina de La Taverna del Forn i els vins del Celler Cooperatiu de Gandesa. Ja al març, divendres 1, el taller se celebrarà al restaurant Casa Roque, que maridarà la seva cuina amb els vins del celler Serra de Cavalls. L'última oportunitat tindrà lloc divendres 8 de març al restaurant Mesón del Pastor, on els assistents podran degustar els vins del celler Ramon Andreu.
Les Jornades Gastronòmiques de la Tòfona de Morella són tot un referent del turisme gastronòmic, ja que posen en valor la cuina típica de la zona i mostren la qualitat dels seus productes, i molt especialment de la tòfona, un producte que, gràcies a la seva exclusivitat, és reconegut popularment com “el diamant negre”.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: