CAT | ES
La producció ecològica catalana ja compta amb més de 4.000 operadors i factura 700 milions d’euros
Etiquetes de la terra, produccio ecologica, catalunya
Publicat el16/5/2020
Tomàquets cirera
“Les dades demostren que la producció i el consum de productes ecològics han continuat en augment durant l'any 2019. El sector agroalimentari ecològic creix tant en quantitat d'operadors com en complexitat i heterogeneïtat de les activitats. Aquest creixement anual continua traduint-se en taxes de dos dígits, any rere any”. Així valora la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, l'informe sobre la producció ecologicoagrària a Catalunya de l'any 2019, publicat anualment pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), ens que depèn del Departament d'Agricultura.
Per la seva banda, el president del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), David Torrelles, destaca que cada any Catalunya esdevé més ecològica: "El creixement de les produccions i del consum continuen a l'alça. En els darrers deu anys, s'han triplicat els operadors i la superfície inscrita, doblat les explotacions ramaderes o quadruplicat les activitats agroalimentàries". Torrelles considera que "l'augment continuarà sostingut en el temps, ja que els productors troben en la producció ecològica una oportunitat de canvi i millora, i la població, en temps de la COVID19, ha incrementat encara més la confiança i el consum de productes ecològics i de proximitat".
Per: Redacció
Fotos: EbreActiu
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: