CAT | ES
L’activitat, que tindrà lloc el dimecres 24 d’octubre, anirà a càrrec del xef rapitenc Albert Guzmán
Etiquetes gastronomia km0, baix ebre, montsia, cranc blau
Publicat el8/10/2018
Foto: Cedida
L'espai de cuina d'EbreTerra acollirà el dimecres 24 d'octubre, a partir de les 10 del matí, una jornada dedicada a la cuina amb cranc blau, a càrrec del xef rapitenc Albert Guzmán. Aquesta iniciativa, organitzada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO), té com a objectiu divulgar les possibilitats gastronòmiques que ofereix aquest crustaci que ha invadit la costa del delta de l'Ebre.
Aquest show cooking s'inclou dins de Gustum, un projecte de cooperació interterritorial que fomenta el desenvolupament rural a través de la promoció i comercialització del producte agroalimentari local, artesà i de qualitat, i de la sinergia amb altres sectors del territori com el turisme, la gastronomia i el petit comerç.
La jornada dedicada a la cuina amb cranc blau va adreçada especialment als restauradors del territori, tot i que també hi poden assistir aquelles persones interessades en les possibilitats culinàries d'aquest crustaci. La inscripció és gratuïta però cal formalitzar-la a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: