CAT | ES
Des del mes de maig, el seitó s’ha reproduït a la costa tarragonina amb una mida molt més comercial, que permet vendre’l a millor preu
Etiquetes gastronomia km0, producte proximitat, peix blau, ametlla mar
Publicat el19/7/2018
Reapareix el peix blau amb una mida excel·lent. Sorpresa entre els pescadors de l'encerclament de l'Ametlla de Mar per la presència d'espècies amb talles grans. Fa tres mesos seguits que les capturen, després d'anys amb una profunda crisi que s'ha cobrat fins a quatre històriques llums caleres. Les dues que segueixen en actiu consideren que és un respir pel sector.
Després d'un fatídic inici al febrer, amb unes captures molt baixes i desànim entre els mariners, sembla que la llum també ha sortit pel sector de l'encerclament. Des del mes de maig, el seitó s'ha reproduït a la costa tarragonina amb una mida molt més comercial, que permet vendre'l a millor preu.
El sector no es confia, tot i les bones notícies, i continua reclamant els perquès sobre la desaparició durant tots aquests anys del peix blau a Tarragona. Des de principis d'any, s'està realitzant un estudi científic a tot el Mediterrani nord-occidental, que incidirà en els caladors del golf de Sant Jordi i del delta de l'Ebre, i que en determinarà les causes.
Font La Cala rtv
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: