CAT | ES
Es van repartir fins a 2.000 degustacions de fideus rossejats i unes 400 tapes de seitó fregit
Etiquetes gastronomia km0, turisme, ametlla de mar, baix ebre
Publicat el13/6/2018
Les degustacions de fideus i seitó es van poder maridar amb els diferents vins de la DO Terra Alta
El sol va acabar imposant-se, aquest diumenge al migdia, al port pesquer de l'Ametlla de Mar, l'espai on es va celebrar la 24a Diada dels Fideus Rossejats. Els entorns de la Confraria de Pescadors van omplir-se de visitants que van gaudir d'aquest típic plat mariner, mentre una quarantena de caleros concursaven per endur-se un dels sis primers premis. La música i les activitats nàutiques van arrodonir aquesta festa gastronòmica.
Es van repartir fins a 2.000 degustacions de fideus rossejats i unes 400 tapes de seitó fregit. Tot plegat, maridat amb els diferents vins de la DO Terra Alta i amb la música del cantautor Miquel del Roig i de la Xaranga Suquet Calero.
Els assistents a la Diada van poder veure, de primera mà, com es cuinen els fideus rossejats gràcies al concurs gastronòmic, que enguany va tenir molt jovent entre els premiats. Els sis premis, valorats amb 150 euros, se'ls van emportar l'Esperança Brull, Jordi Llaó, Josep Argentó, Roger Sales, Ruben Llaó i Vera Stryzhak.
Amb la Diada dels Fideus Rossejats es posava el punt final a les Jornades Gastronòmiques on hi han participat bars i restaurants, servint tapes marineres i menús amb els fideus com a protagonistes. Durant la festa al port pesquer també s'hi van instal·lar diverses empreses nàutiques locals, aprofitant la Festa de la Mar de l'Estació Nàutica Costa Daurada.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: