butlletí EbreActiu

CAT | ES


Èxit de participació al 4at Maridatge Musical de l'Aldea

Hi van participar 300 persones, exhaurint-se les entrades amb una setmana d’antelació

Etiquetes   enologia, vi, festes gastronomiques, l&rsquo, aldea, baix ebre, delta ebre, terres ebre

Publicat el1/10/2019

Èxit de participació al 4at Maridatge Musical de l’Aldea | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest passat dissabte 28 de setembre va tenir lloc la quarta edició del Maridatge Musical a l'Aldea. Aquest esdeveniment, ja consolidat, va comptar amb la presència de 300 persones, exhaurint-se les entrades amb una setmana d'antelació, i és que aquest any hi havia diverses novetats que van motivar encara més al públic. Es va passar a celebrar el Maridatge de juny a setembre i de l’exterior en les anteriors edicions a interior, concretament al Pavelló d'Esports de l'Aldea, fet que va permetre millorar-lo exponencialment amb l’ornamentació i comodidat dels assistents.

L'acte arrencava amb la benvinguda de la tinent d'alcalde de l'Ajuntament de l'Aldea, Irene Negre, amb el lliurament d'un petit detall als restauradors locals participants, i a continuació donava pas a ViOrigen, impulsor de l’esdeveniment. Josep Segarra va donar la benvinguda i agraïment a tots els assistents i a l’ajuntament per haver confiat amb aquesta proposta enològica ara ja fa quatre anys, també va recordar a tots els restaurants participants del maridatge, va fer un breu resum de la història de ViOrigen, va presentar el grup musical i finalment va donar pas al seu company, el Jordi, que va presentar els diferents vins i tapes que es van degustar al llarg de la vetllada:


Vins

  • Indià Blanc 2017 del celler Pagos de Híbera / Catedral del Vi (el Pinell de Brai). 
  • Mon iaio Sisco 2018 del celler Josep Vicens (Gandesa). 
  • Edetària Blanc Selecció 2017 del celler Edetària (Gandesa). 
  • Trepadella del Celler Arrufí (Batea). 
  • Serra les Fites del Celler Caterra (la Pobla de Massaluca). 
  • Llàgrimes de tardor Mistela Blanca de Sant Josep Vins (Bot).  


Tapes

  • Gaspatxo de cirera amb llagostí, caviaroli, ous de salmó, crumble i flors (Pla dels Catalans). 
  • Mini amanida de tonyina amb escabetx i les seues verdures i cruixent d'algues (Hèctor Roda). 
  • Caneló de rostit (Joan Estellé). 
  • Espaguetis Tetrazzini cremosos amb pit de pollastre i bolets gratinats amb formatge parmesà (Les Xiques). 
  • Ànec curat amb móres (La Vaqueria). 
  • Mousse de caramel, cremós d'avellana i cruixent de fruits secs (Muñoz Forners amb productes de la Cooperativa de l'Aldea).


Finalment, la festa va acabar amb disco mòbil fins la matinada i la barra dels quintos i quintes 2002.


Èxit de participació al 4at Maridatge Musical de l’Aldea | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...




Venda online productes de la terra


Fotos: Cedides

comparteix-ho