CAT | ES
El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Carxofa de Benicarló va servir més de 2.000 racions
Etiquetes vida activa, gastronomia, carxofa de benicarlo, turisme gastronomic, benicarlo, baix maestrat
Publicat el29/2/2024
La XXXI Festa de la Carxofa de Benicarló va finalitzar el dissabte 24 de febrer a la nit amb la torrada popular de carxofes que organitza el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Carxofa de Benicarló (CRDOP). L'acte va tornar a comptar amb el patrocini de Caixa Benicarló, que va aportar els 1.500 kg que es van repartir a les més de 2.000 racions servides entre el nombrós públic assistent.
Després del trasllat d'aquest acte al darrer cap de setmana del mes de febrer, des del Consell Regulador, el president Víctor Morera, ho ha valorat de “molt positiu, ja que hi va haver una gran participació i la qualitat de les carxofes va ser excel·lent”. ” Morera també ha volgut agrair “la col·laboració de totes les persones que van fer possible la torrada: l'ajuntament, les diferents formacions polítiques que ens van acompanyar, juntament amb membres del Consell Agrari, i associacions, a més de tots els assistents a l'esdeveniment, però, sobretot, a Caixa Benicarló per aportar-nos els 1.500kg de carxofes, a la cooperativa Benihort pels més de 50 litres d'Oli d'Oliva Verge Extra que van amanir les nostres hortalisses i Anecoop que va col·laborar amb el vi”. Com a novetat, un animat 'tardeig' musical amb els dj Dani Marzá i Toño DeeJay també va amenitzar la jornada de dissabte.
Per: Redacció
Foto: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: