CAT | ES
Aquest és el títol de la xerrada-taller de cuina de les Jornades Patrimònium 2019 que tindrà lloc el 19 d’octubre a l’ermita de la Pietat d’Ulldecona
Etiquetes turisme, entorn, ulldecona, montsia, terres ebre
Publicat el14/10/2019
Abrics i Ermita de la Pietat d’Ulldecona
Quins grans canvis va aportar el final del Paleolític respecte a la relació entre els habitants prehistòrics de la Foia d’Ulldecona i el seu medi? El final del Paleolític representa un gran canvi per a les societats humanes i la seva relació amb l’entorn. Així ho testimonien les escenes d’Art Rupestre del Conjunt de la Serra de Godall però, quina fauna habitava aquestes contrades? Quin era l’aprofitament que en feien les últimes societats caçadores recol·lectores? I les primeres societats agrícoles i ramaderes?
La interacció entre un arqueòleg expert en història de l’alimentació i un jove cuiner ens descobrirà com, des de l’actualitat podem conèixer detalls molt interessants d’aquest període clau en l’evolució humana.
Totes aquestes qüestions són les que es tractaran a la xerrada i taller de cuina «Fauna i alimentació a l’epi-paleolític. Menjar-se la prehistòria», que tindrà lloc el dissabte 19 d’octubre a l’ermita de la Pietat, en el marc de les jornades Patrimònium 2019 d’Ulldecona. Lluís Garcia Petit, arqueòleg i director general de l’Institut del Patrimoni Cultural Immaterial, ex-cap del Departament de Patrimoni d’UNESCOCAT i expert en història de l’alimentació, serà l’encarregat d’impartir la conferència, mentre que el taller de cuina anirà a càrrec del cuiner Sergi Caselles.
L’assistència a l’activitat té un preu de 10 € (inclou la xerrada i la degustació de plats inspirats en l’època i adaptacions contemporànies dels mateixos). Les inscripcions es poden fer a l’Oficina de Turisme d’Ulldecona a turisme@ulldecona.cat
Per: Redacció
Foto: EbreActiu
11
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: