Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


La Galera celebrarà la 29a edició d'Argila, la Fira de la Terrissa i la Tradició de l'1 al 5 de maig

La comunitat convidada d’enguany serà Cantàbria, que tindrà un espai dedicat en què es podran conèixer de primera mà les tècniques i característiques de la ceràmica d’aquesta comunitat

Etiquetes   vida activa, turisme, fires, fira de la terrissa, la galera, montsia, terres ebre

Publicat el7/3/2024

La Galera celebrarà la 29a edició d’Argila, la Fira de la Terrissa i la Tradició de l’1 al 5 de maig | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Un any més, terrissers i ceramistes d'arreu de Catalunya, l'estat espanyol, Portugal, Marroc, Hongria i França, es retrobaran de l'1 al 5 de maig a la Galera en una nova edició d'Argila, la Fira de la Terrissa i la Tradició.

La Fira estarà situada, com ja és habitual, entre els carrers Major i Sant Llorenç, plaça del Mercat, plaça d'Espanya (plaça de davant de l'edifici de l'Ajuntament), Centre i Travessia del Forn.

Enguany, la comunitat autònoma convidada serà Cantàbria, que tindrà un espai dedicat i en el que podrem conèixer de primera mà les tècniques i característiques de la ceràmica d'aquesta comunitat, així com una mica més de la seva cultura i tradicions.

L'entrada a la Fira és gratuïta i l'horari serà de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 21.30 hores.

Durant els dies de la Fira, hi haurà tot un seguit activitats: tallers amb fang per al públic infantil i per a adults, demostració al torn tradicional de terrisser, cuita en directe de peces, xerrada sobre la terrissa de la Galera i Miravet, concert amb instruments de terrissa, exposicions al Museu Terracota (baixos de l'Ajuntament): exposició permanent de la terrissa de la Galera i exposició temporal: “Ceràmica sigillata romana” d'Ars Fictilis, mostra i tast gastronòmic amb cuina de fang, entre altres activitats.

Podeu consultar més informació sobre Argila, a www.galera.cat



Bodegas Crial. Quatre generacions cultivant vinyes i elaborant vi de Lledó



Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho