Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


La gastronomia rapitenca acull la 2a edició de #JoMenjoACasa amb el llagostí com a element estrella

Vuit establiments de la Ràpita ofereixen menús amb servei de recollida o repartiment a domicili des del 20 de novembre fins al 13 de desembre

Etiquetes   de la terra, gastronomia, producte proximitat, producte local, llagosti, jornades gastronomiques, delta ebre, terres ebre

Publicat el17/11/2020

El sector gastronòmic de la Ràpita engega la 2a edició de les Jornades Gastronòmiques #JoMenjoACasa per adaptar-se a les condicions en què es troba la restauració a causa de les restriccions aplicades per fer front a la pandèmia de la Covid-19. La Regidoria de Turisme organitza les jornades gastronòmiques a domicili, en què vuit establiments de la població ofereixen menús complets per emportar-se del 20 de novembre al 13 de desembre.

El llagostí serà l'element estrella en aquesta 2a edició de #JoMenjoACasa, ja que la situació actual no ha permès que la restauració de la Ràpita realitzi les XVIII Jornades Gastronòmiques del Llagostí com en les darreres edicions. L'alcalde de la Ràpita i regidor de Turisme, Josep Caparrós expressa que “davant la impossibilitat de dur a terme les Jornades Gastronòmiques del Llagostí, des de la Regidoria de Turisme creiem convenient fer arribar menús on el llagostí sigui el protagonista”.

Per la seva banda, la presidenta del Col·lectiu de cuina, Imma Boria, afegeix que “no hem volgut deixar que les jornades del llagostí es perdessin i hem decidit que la gent s'ho pugui emportar a casa”, i afirma que “els establiments emprenem les jornades esperant una bona resposta per part de la ciutadania”. Caparrós conclou amb “la necessitat i la importància de realitzar accions per dinamitzar el comerç i la restauració de la Ràpita, perquè tots puguem seguir gaudint de la gastronomia rapitenca i potenciant l'economia local”.

Els vuit establiments que ofereixen menús amb servei de recollida o repartiment a domicili són Albert Guzman, Can Batiste, Casa Ramon Marinés, Llansola 1921, Freddy Restaurant, Marieta taperia, Maria des de 1941 i L'Àncora - La Placeta. Els menús que ofereixen, els quals oscil·len entre els 25 i els 35 euros, es poden trobar a la pàgina de la regidoria de turisme, on també podeu consultar tota la informació: turisme.larapita.cat.


La gastronomia rapitenca acull la 2a edició de #JoMenjoACasa amb el llagostí com a element estrella | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Font: Redacció


comparteix-ho