butlletí EbreActiu

CAT | ES


La gastronomia triomfa a Culla amb Alt Maestrat Human Land

El Terrat de Culla va acollir una jornada de cuina en directe en la qual els i les assistents van gaudir d’un tast de tapes i vins

Etiquetes   turisme, gastronomia, human land, culla, alt maestrat, turisme gastronomic

Publicat el7/8/2023

La gastronomia triomfa a Culla amb Alt Maestrat Human Land | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Dissabte passat, El Terrat de Culla va acollir una jornada de cuina en directe en la qual els i les assistents van gaudir d'un tast de tapes i vins. L'esdeveniment, que va comptar amb una gran assistència de públic, va estar conduït per la xef Catalina Chiva del Restaurant La Carrasca i Domingo Ferrer, propietari del celler Pou Piqueres d'Albocàsser.

L'activitat va ser organitzada per l'Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land dins del Pla de Dinamització i Governança Turística 2023, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Castelló i Turisme Comunitat Valenciana.

La gastronomia triomfa a Culla amb Alt Maestrat Human Land | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

La gastronomia triomfa a Culla amb Alt Maestrat Human Land | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

La gastronomia triomfa a Culla amb Alt Maestrat Human Land | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

La gastronomia triomfa a Culla amb Alt Maestrat Human Land | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

Foto: Cedides

comparteix-ho