CAT | ES
El Terrat de Culla va acollir una jornada de cuina en directe en la qual els i les assistents van gaudir d’un tast de tapes i vins
Etiquetes turisme, gastronomia, human land, culla, alt maestrat, turisme gastronomic
Publicat el7/8/2023
Dissabte passat, El Terrat de Culla va acollir una jornada de cuina en directe en la qual els i les assistents van gaudir d'un tast de tapes i vins. L'esdeveniment, que va comptar amb una gran assistència de públic, va estar conduït per la xef Catalina Chiva del Restaurant La Carrasca i Domingo Ferrer, propietari del celler Pou Piqueres d'Albocàsser.
L'activitat va ser organitzada per l'Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land dins del Pla de Dinamització i Governança Turística 2023, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Castelló i Turisme Comunitat Valenciana.
Per: Redacció
Foto: Cedides
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: