Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Horta de Sant Joan organitzarà durant el mes de març unes Jornades Picassianes

Es podran realitzar cates de vins, cates d’olis, excursions guiades, visites guiades, visites teatralitzades, tallers per als més petits, activitats gastronòmiques, degustar els menús dels restaurants locals que també s’han inspirat en l’art picassià, entre altres activitats

Etiquetes   turisme, turisme cultural, enoturisme, horta de sant joan, terra alta, terres ebre

Publicat el14/2/2020

Horta de Sant Joan organitzarà durant el mes de març unes Jornades Picassianes | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El projecte d'aquestes Jornades sorgeixen arran de la presentació de La Cuina dels Genis, celebrada el passat 28 de gener al Castell de Vila-seca. En aquesta experiència artística i gastronòmica, es va poder gaudir amb els cinc sentits les diferents degustacions gastronòmiques de cuiners de Reus, Mont-roig, El Vendrell i Horta de Sant Joan, inspirant-se en Gaudí, Miró, Casals i Picasso, traslladant al plat el paisatge i els seus productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat.

La inquietud dels restauradors i productors locals va portar juntament amb l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan a programar aquestes jornades dedicades a Picasso, el pintor conegut arreu del món i que s'ha convertit en un actiu del municipi, atraient un gran nombre de visitants. Es va escollir el mes de març amb l'objectiu de desestacionalitzar el turisme al territori i donar l'opció de gaudir dels atractius de la vila, combinant el cubisme i les vivències que va viure Picasso en les dues estades a Horta de Sant Joan.



Venda online productes de la Terra


El mes de març estarà ple d'activitats adreçades a un públic familiar i que abraça diferents edats per gaudir els caps de setmana d'aquest mes. Es podran realitzar cates de vins, cates d'olis, excursions guiades, visites guiades, visites teatralitzades, tallers per als més petits, activitats gastronòmiques... Degustar els menús dels restaurants locals que també s'han inspirat en l'art picassià i finalitzar aquestes jornades amb un sopar experiencial, l'últim divendres del mes on es podrà gaudir del menú picassià que va participar a “La Cuina dels Genis” i una demostració del xef Vicenç Guimerà, guanyador d'una estrella Michelin i nomenat Cuiner de l'Any de Catalunya per La Vanguardia i el Fòrum Gastronòmic. I el dissabte a l'activitat Formes, Figures i Colors, que es basa en la degustació de vins i tapes picassianes acompanyada de l'exposició d'art d'artistes locals.


Programa d'activitats del Mes Picassià 2020 (pdf)


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho