CAT | ES
Les principals línies de treball de la nova presidència seran allargar la temporada, desestacionalitzar el turisme amb propostes innovadores i atractives basades en la qualitat demostrada pel sector de la restauració ebrenca i potenciar el turisme de proximitat
Etiquetes turisme, terres ebre
Publicat el22/4/2020
Joana Piñana, del Restaurant Piñana de l'Ampolla ha estat nomenada nova presidenta de l'Associació d'Hostaleria de les Terres de l'Ebre. Membre del Ple de la Cambra de Comerç de Tortosa i presidenta de la comissió de Turisme de la Cambra, presidirà aquesta associació que compta amb 80 establiments associats.
Les principals línies de treball seran allargar la temporada, desestacionalitzar el turisme amb propostes innovadores i atractives basades en la qualitat demostrada pel sector de la restauració ebrenca i potenciar el turisme de proximitat.
El nomenament es va celebrar telemàticament el passat 14 d'abril, amb la participació de l'ex president, Francesc Pintado, de gran part dels membres de la junta de l'Associació i per les tres Estrelles Michelin de les Terres de l'Ebre que també són socis de l'AEH: Jeroni Castell de Les Moles d'Ulldecona, Fran López de Villa Retiro i Vicent Guimerà de l'Antic Molí.
Per: Redacció
Fotos: Ajuntament de l'Ampolla i Pixabay
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: