CAT | ES
Amb 95 punts, la guia en destaca el seu pas vellutat i excel·lent acidesa, i un equilibri de principi a fi amb un persistent final
Etiquetes productes km0, enologia, vi, do terra alta, batea, terra alta, terres ebre
Publicat el22/11/2019
El vi LaFou de Batea ha obtingut 95 punts a la Guía de Vinos Gourmets 2020, resultant el vi més ben puntuat de la D.O. Terra Alta. La 2020 ha estat la 35ª edició de la guia i el seu equip de tast, format per professionals del sector vinícola, ha basat les seves puntuacions després de tastar 4.360 vins a cegues.
La Guía de Vinos Gourmets es va fundar l’any 1983 -pertany a Grupo Gourmets, grup editorial que neix l’any 1976, dedicat a la gastronomia i els vins -, sent així una de les publicacions especialitzades en el sector vinícola més veteranes.
LaFou de Batea està elaborat amb Garnatxa Negra, Garnatxa Peluda -vinyes de 50 a 70 anys- i Samsó. La guia destaca del vi que té una fragant i intensa via nasal, amb records de gerds, mores, violetes, espígol, romaní, farigola i tabac, entre d’altres, de pas vellutat, taní suau i excel·lent acidesa, amb un persistent final i equilibrat de principi a fi.
Per: Redacció
Foto: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: