CAT | ES
El concurs, que s’organitza en el marc de la Festa del Vi de Gandesa, reconeix els vins millor puntuats en els tastos a cegues que realitza el comitè de tast de la DO Terra Alta
Etiquetes vi, enologia, do terra alta, gandesa, terra alta, terres ebre
Publicat el6/11/2019
El passat divendres 31 d'octubre, en el marc de la 32a edició de la Festa del Vi de Gandesa, la Sala de Cinema Societat Unió Gandesana va acollir la cerimònia de lliurament del Concurs de Vins amb DO Terra Alta 2019. Va lliurar els premis el pregoner de la Festa d'enguany, el comunicador Llucià Ferrer.
Els vins premiats en aquesta edició, la més participativa fins a la data, aconseguint el seu màxim històric de participants amb gairebé 200 referències, han estat:
El Concurs de Vins amb DO Terra Alta, que reconeix els vins millor puntuats en els tastos a cegues que realitza el comitè de tast de la DO Terra Alta, ha estat un any més l'avant-sala de la Nit de les Garnatxes Blanques, l'acte més emblemàtic del programa de la Festa del Vi, i que es va celebrar el divendres al vespre al Celler Cooperatiu de Gandesa.
En aquesta 10a edició s'hi han pogut degustar més de 30 vins elaborats majoritàriament amb Garnatxa blanca, la varietat emblema de la comarca, des de vins joves fins a vins amb pas per fusta o vins de licor. La proposta gastronòmica ha anat a càrrec de Vicent Guimerà, xef del restaurant L'Antic Molí d'Ulldecona, guardonat amb una Estrella Michelin.
Per: Redacció
Foto: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: