CAT | ES
Durant la jornada, també es va dur a terme una degustació de diversos tipus d’arròs cuinats pels restauradors del municipi
Etiquetes turisme, ampolla, baix ebre
Publicat el17/9/2018
La XIX edició de la Festa de la Sega de l'Ampolla va aplegar més de 3.000 persones durant tot el matí d'ahir diumenge 16 de setembre. Els visitants que van passar pel port pesquer van poder veure quin era el procés tradicional de transformació de l'arròs un cop segat fins al moment de l'ensacat.
Durant la jornada, també es va dur a terme una degustació de diversos tipus d'arròs cuinats pels restauradors del municipi, com arròs melós de colomí amb cireres, arròs amb sípia i llagostins, arròs negre amb sipionets, arròs a banda, arròs tot pelat, arròs amb popets i all-i-oli de taronja, arròs de cranc blau i paella marinera. A més a més, els assistents van poder degustar postres i productes elaborats amb aquest cereal, com el menjar blanc, la crema d'arròs, el gelat d'arròs i la baldana d'arròs.
Paral·lelament, es va organitzar un show cooking on es mostrava com es cuina l'arròs amb llamàntol, arròs amb ànec, arròs amb cranc blau i arròs amb gambes i bolets. La festa va estar amenitzada per la música tradicional ebrenca de la rondalla de Guardet Lo Cantador.
XIX Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de l'Ampolla
Aquesta festa, com és tradició, ha donat el tret de sortida a les XIX Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de l'Ampolla, que tindran lloc fins al 23 de setembre, i on 12 restaurants del municipi presenten diversos menús al preu comú de 27 euros.
Els restaurants adherits a les jornades són: restaurant Botavara, restaurant Can Piñana, restaurant Casa David, restaurant Casa Llambrich, restaurant Club Nàutic–Casa Montero, restaurant El Pescador, restaurant la Roca Plana, restaurant Lo Goleró, restaurant Perales, restaurant Del Mar-Flamingo, restaurant Sol, i restaurant Taperia Lo Típic.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: