CAT | ES
Durant les pròximes dues setmanes, la tonyina es pot seguir tastant a bars i restaurants de la població marinera
Etiquetes gastronomia, turisme, ametlla mar, baix ebre
Publicat el3/5/2018
Les Jornades de la Tonyina Roja s’allargaran fins el 13 de maig
La pluja no va frenar la presència de visitants en el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani, superant els els tastets servits l'any passat durant la Diada de la Tonyina celebrada aquest passat cap de setmana a l'Ametlla de Mar.
Makis, niguiris, sashimi i tàrtar de tonyina roja són les propostes que es van poder degustar en les carpes instal·lades al parc del Bon Repòs. Entre dissabte i diumenge s'han servit 6.800 racions d'aquestes especialitats japoneses. Però a més, diumenge es van servir fins a 600 degustacions de romesco de tonyina.
Aquest és el tastet de benvinguda a unes Jornades que s'allargaran fins al pròxim 13 de maig. 15 restauradors locals ofereixen menús amb la Tonyina Roja com a protagonista entre 30 i 65 euros per comensal. I els 19 bars que participen en la ruta de la Tapa Roja ofereixen tapes de tonyina per 4 euros, i 1 euro el quinto Heineken que patrocina la ruta.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: