CAT | ES
L’espai de cuina d’EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia
Etiquetes gastronomia, baix ebre
Publicat el1/4/2019
Participants del curs. Foto: cedida
Mig centenar de professionals del sector de la restauració han participat en un curs de cuina japonesa desenvolupat a EbreTerra per l’empresa e-Forma’t i que han comptat amb el suport del Consell Comarcal del Baix Ebre. Aquest curs, dividit en cuina bàsica i avançada, ha estat impartit pel sushiman del restaurant Sukomi de Tortosa, Hèctor Ribeiro, i subvencionat al 100 per cent pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.
La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, acompanyada pel conseller comarcal d'EbreTerra, Kilian Franch, ha assistit a la cloenda del curs al costat de la directora d’e-Format, Anna Casanova, per lliurar els diplomes als alumnes que han superat aquesta nova formació en cuina japonesa. L’empresa e-Forma’t també ha organitzat aquest trimestre a EbreTerra un curs de tast de vins.
L’espai de cuina d’EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: