Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Mig centenar de professionals del sector de la restauració es formen en cuina japonesa a Ebreterra

L’espai de cuina d’EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia

Etiquetes   gastronomia, baix ebre

Publicat el1/4/2019

Mig centenar de professionals del sector de la restauració es formen en cuina japonesa a Ebreterra | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants del curs. Foto: cedida


Mig centenar de professionals del sector de la restauració han participat en un curs de cuina japonesa desenvolupat a EbreTerra per l’empresa e-Forma’t i que han comptat amb el suport del Consell Comarcal del Baix Ebre. Aquest curs, dividit en cuina bàsica i avançada, ha estat impartit pel sushiman del restaurant Sukomi de Tortosa, Hèctor Ribeiro, i subvencionat al 100 per cent pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, acompanyada pel conseller comarcal d'EbreTerra, Kilian Franch, ha assistit a la cloenda del curs al costat de la directora d’e-Format, Anna Casanova, per lliurar els diplomes als alumnes que han superat aquesta nova formació en cuina japonesa. L’empresa e-Forma’t també ha organitzat aquest trimestre a EbreTerra un curs de tast de vins.

L’espai de cuina d’EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia.



Bodegas Crial. Quatre generacions cultivant vinyes i elaborant vi de Lledó

comparteix-ho