Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Un miler de degustacions a la Diada del Llagostí a la Ràpita

La Diada obre la porta a una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí de la Ràpita i tanquen el calendari anual de jornades gastronòmiques del municipi mariner

Etiquetes   productes km0, llagosti, sant carles de la rapita

Publicat el12/11/2018

Un miler de degustacions a la Diada del Llagostí a la Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Es van servir un miler de degustacions. Foto: cedida


Un miler de degustacions es van repartir dissabte passat en una nova i exitosa Diada del Llagostí a la Ràpita. Una jornada que va donar també inici a les Jornades Gastronòmiques que els restauradors dediquen al producte mariner més emblemàtic de la llotja rapitenca i al seu torn, posa el colofó final al calendari anual de jornades gastronòmiques al municipi.

La Diada del Llagostí va celebrar-se dissabte al pavelló firal, que a les voltes del migdia s'omplia d'aromes que despertaven la gana dels molts començats atrets per les propostes de dotze restaurants rapitencs i la Confraria de Pescadors. El nombrós públic que va acudir a la cita va poder degustar les saboroses receptes preparades per extreure els millors gustos d'un dels mariscos més populars i preuats de la Ràpita.

Va ser el pròleg que posava inici a les jornades gastronòmiques que ja ofereixen nou restaurants i que es poden degustar prèvia reserva. Entre els molts plats que es podran tastar, noves combinacions com llagostins i cranc blau cuit al forn de vapor, altres que inclouen productes de l'horta com carxofes farcides amb llagostins, plats sempre innovadors com la pasta farcida de vieires i llagostins, i també les receptes que mai fallen com l'arròs melós amb llagostins. Són algunes de les receptes que es podran trobar als restaurants rapitencs fins al 9 de desembre, amb tot un seguit de menús especials a preus que oscil·len entre els 35 i 40 euros.

Les Jornades Gastronòmiques del Llagostí tanquen el calendari anual que s'inicia amb les Jornades de la Galera, continua amb les de l'Escamarlà i l'Ostra, i segueixen amb les del Polp i l'Arròs.

Coincidint amb les jornades, s'han organitzat uns packs de gastronatura que combinen la vessant gastronòmica amb propostes de turisme actiu, amb activitats com el caiac, el surf de rem o els passejos en bicicleta.



Bodegas Crial. Quatre generacions cultivant vinyes i elaborant vi de Lledó

comparteix-ho