Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


L'oli Az-Azeytun de Batea, Millor Empeltre del Món a l'Evooleum Awards 2019

Un jurat de 23 tastadors d’OOVE va escollior els millors olis de les diferents varietats després d’analitzar els més de 700 olis que es van presentar en aquest prestigiós concurs

Etiquetes   productes km0, oli oliva, batea, terra alta, OOVE

Publicat el5/4/2019

L’oli Az-Azeytun de Batea, Millor Empeltre del Món a l’Evooleum Awards 2019 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Az-Azeytun s’elabora a Batea (Terra-Alta). Foto: cedida


Az-Azeytun, l 'oli d'oliva verge extra de la varietat Empeltre que s'elabora a Batea (Terra Alta), s'ha endut el premi al Millor Empeltre del Món al concurs Evooleum Awards 2019, els Premis Internacionals a la Qualitat de l'Oli d'Oliva Verge Extra, celebrat a Córdova el passat 8 i 9 de març.

Un jurat de 23 tastadors d'OOVE va escollior els millors olis de les diferents varietats després d'analitzar els més de 700 olis que es van presentar en aquest prestigiós concurs.

El certàmen està organitzat per l'Asociación Española de Municipios del Olivo (AEMO) i Mercacei-Edimarket Editores, un grup editorial especialitzat en publicacions adreçades al sector oleolícola, així com al segment dels OOVE Premiun. Aquest grup edita anualment la Guia EVOOLEUM dels 100 millors OOVE del Món, on estarà present Az-Azeytun.

Az-Azeytun varietat empeltre és un oli jove, equilibrat, amb caràcter marcat pel territori on es cultiva i un sabor característic amb matisos de fruites com el plàtan i notes que recorden a la nou verda i a l'ametlla, que li confereixen una suavitat especial. És de textura fluida, amb un suau olor afruitat i un color groc daurat vell.



Bodegas Crial. Quatre generacions cultivant vinyes i elaborant vi de Lledó

comparteix-ho