CAT | ES
Un jurat de 23 tastadors d’OOVE va escollior els millors olis de les diferents varietats després d’analitzar els més de 700 olis que es van presentar en aquest prestigiós concurs
Etiquetes productes km0, oli oliva, batea, terra alta, OOVE
Publicat el5/4/2019
Az-Azeytun s’elabora a Batea (Terra-Alta). Foto: cedida
Az-Azeytun, l 'oli d'oliva verge extra de la varietat Empeltre que s'elabora a Batea (Terra Alta), s'ha endut el premi al Millor Empeltre del Món al concurs Evooleum Awards 2019, els Premis Internacionals a la Qualitat de l'Oli d'Oliva Verge Extra, celebrat a Córdova el passat 8 i 9 de març.
Un jurat de 23 tastadors d'OOVE va escollior els millors olis de les diferents varietats després d'analitzar els més de 700 olis que es van presentar en aquest prestigiós concurs.
El certàmen està organitzat per l'Asociación Española de Municipios del Olivo (AEMO) i Mercacei-Edimarket Editores, un grup editorial especialitzat en publicacions adreçades al sector oleolícola, així com al segment dels OOVE Premiun. Aquest grup edita anualment la Guia EVOOLEUM dels 100 millors OOVE del Món, on estarà present Az-Azeytun.
Az-Azeytun varietat empeltre és un oli jove, equilibrat, amb caràcter marcat pel territori on es cultiva i un sabor característic amb matisos de fruites com el plàtan i notes que recorden a la nou verda i a l'ametlla, que li confereixen una suavitat especial. És de textura fluida, amb un suau olor afruitat i un color groc daurat vell.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: