CAT | ES
Concurs d’oli d’oliva verge extra internacional Olive Japan ha atorgat la distinció a aquest oli de la varietat empeltre elaborat a Batea i amb DO Terra Alta
Etiquetes productes km0, OOVE, oli oliva, batea, terra alta, DO oli Terra Alta
Publicat el30/4/2019
L'OOVE Az-Azeytun, medalla de plata a l'Olive Japan 2019. Foto: cedida
L'oli d'oliva verge extra Az-Azeytun, elaborat a Batea (Terra Alta), ha estat premiat amb la Silver Medal Award amb la varietat d'oliva empeltre al Concurs d'oli d'oliva verge extra internacional Olive Japan, celebrat a Tokio del 8 a l'11 d'abril.
La notícia ha estat molt ben rebuda pel sector oleícola de la Denominació d'Origen Protegida de la Terra Alta, ja que aquest reconeixement donarà impuls i força per a continuar elaborant i promocionant un producte singular i d'excel·lent qualitat.
Comercial Az-Azeytun XCIII, SL elabora un oli jove, que s'obté de les millors olives de les varietats arbequina i empeltre, aptes per la DOP Oli Terra Alta. Les magnífiques condicions geogràfiques i geològiques de la zona de l'Ebre afavoreixen el cultiu i la producció d'oli d'excel·lent qualitat i donen com a resultat un producte delicatessen pensat per als paladars més exigents i els gurmets més experts.
El concurs internacional d'OOVE Olive Japan
Japó és un dels mercats més importants del món per a l'OOVE. El concurs internacional Olive Japan, que enguany ha arribat a la vuitena edició, té com a objectiu promoure els olis d'oliva extraverge de tots els orígens al Japó. El certamen reuneix els més alts estàndards d'integritat i professionalitat en la concessió de medalles als millors olis de tot el món. Els jutges són convidats pels principals països productors d'oli d'oliva i el Japó, sota la recomanació de l'Associació Sommeliar d'oli d'oliva del Japó (OSAJ).
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: