CAT | ES
Les jornades ofereixen al comensal la possibilitat de degustar l’autèntica cuina marinera amb gran tradició a la ciutat al mar
Etiquetes turisme, turisme gastronomic, gastronomia km0, peniscola, baix maestrat
Publicat el29/11/2019
Peníscola ha presentat la desena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina Tradicional. Des del 30 de novembre fins al 15 de desembre els restaurants participants oferiran menús especials protagonitzats per les receptes casolanes tradicionals i els productes de proximitat.
Amb un total de vuit restaurants participants, aquestes Jornades Gastronòmiques ofereixen al comensal la possibilitat de degustar l'autèntica cuina marinera amb gran tradició a la ciutat al mar. Els menús oscil·len entre els 25 i els 35 euros i la majoria d'ells estan compostos per entrants, plat principal i postres casolanes. El peix, el marisc i els productes de l'horta peniscolana són els ingredients que més es repeteixen entre les diferents elaboracions proposades pels xefs locals.
Els establiments que ofereixen aquests menús especials són la Taverna Àmfora, El Cañar, El Caragol, la Taverna Meu Cid, La Mar Salà, l'Hotel Restaurant Tío Pepe, el Restaurant Roca i Rojo Picota.
"Els amants de la bona taula tenen una cita dissabte que ve amb els restaurants locals, els quals, a través d'aquestes Jornades, posaran en valor la nostra cuina de sempre amb el toc especial de cada xef" ha explicat Raquel París, regidora de l'àrea de Turisme de Peníscola.
Per: Redacció
Foto: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: