CAT | ES
Les jornades, ja consolidades a la Ràpita, arriben amb l’objectiu de donar a conèixer la qualitat de la cuina rapitenca i dels productes de qualitat que caracteritzen el territori
Etiquetes vida activa, jornades gastronomiques, arros, la rapita, delta ebre, turisme gastronomic
Publicat el7/9/2022
La Ràpita acollirà les XXXII Jornades gastronòmiques de l'arròs del 16 de setembre al 2 d'octubre, coincidint amb la temporada de la sega de l'arròs. Una onzena de restaurants de la Ràpita oferiran menús gastronòmics en què l'arròs serà l'element protagonista.
L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, apunta que “la setmana vinent s'iniciaran les Jornades gastronòmiques de l'arròs que posen en valor un dels productes de proximitat més identitaris del territori com és l'arròs i, a la vegada, consoliden la Ràpita com la capital gastronòmica de les terres de l'Ebre”. Caparrós convida tothom a gaudir-les perquè “és una bona oportunitat per venir a disfrutar de la gastronomia al nostre municipi”.
Les jornades, ja consolidades a la Ràpita, arriben amb l'objectiu de donar a conèixer la qualitat de la cuina rapitenca i dels productes de qualitat que caracteritzen el territori. Enguany, coincidint amb les Jornades gastronòmiques de l'arròs hi haurà la festa de la sega de l'arròs que donarà el tret de sortida.
Els onze establiments del municipi que ofereixen un menú gastronòmic per a les jornades són Albert Guzmán, Cal Manú, Can Vicent, Can Mañá, Casa Ramon Marinés, Freddy caliu familiar, Juanito Platja, Llansola 1921, Maria 1941, marieta taperia i Miami Can Pons. En aquesta edició, els preus dels menús oscil•len entre els 33 i els 45 euros.
Consulta els menús gastronòmics en aquest enllaç.
Per: Redacció
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: