CAT | ES
Cinc restaurants de la comarca s’instrueixen en organització de sala, aparells i tècniques culinàries i maridatges
Etiquetes de la terra, restauració, producte local, ribera ebre
Publicat el24/5/2023
El professor de l'escola de cuina de Villa Retiro, Víctor Martínez, ensenyant a fer unes postres a restauradors riberencs
Com "a la cuina mai en saps prou", segons Marc Gaixet del restaurant de Garcia Pas de l'Ase, els responsables de cinc restaurants de la Ribera d'Ebre s'han format en un curs a mida a l'escola de Villa Retiro de Xerta (Baix Ebre), un dels establiments ebrencs amb una estrella Michelin. Un dels professors, Víctor Martínez, els ha acompanyat per resoldre "dubtes, inquietuds i necessitats". La formació ha donat eines per millorar la innovació, l'ús de producte local - "la fortalesa de la restauració riberenca" -, així com en l'organització i coordinació de sala o els maridatges. Els restauradors han acabat el curs molt satisfets amb el resultat i instruïts per portar moltes novetats a les seves cuines i menjadors.
Per: Redacció
Foto: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: