CAT | ES
Els establiments Les Moles i l’Antic Molí d’Ulldecona i El Torreó de l’Indià, de l’Hotel Villa Retiro de Xerta, tots tres amb una estrella Michelin, han revalidat aquest prestigiós guardó gastronòmic
Etiquetes productes km0, gastronomia, terres ebre
Publicat el23/11/2018
El cuiner de Les Moles d’Ulldecona, Jeroni Castells. Foto: Restaurant Les Moles
Els restaurants d’Ulldecona Les Moles i l’Antic Molí i el restaurant El Torreó de l’Indià, de l’Hotel Villa Retiro de Xerta, han revalidat l’estrella Michelin.
El 2009 el Torreó de l’Indià aconseguia una estrella Michelin, convertint-se en el primer establiment de les Terres de l’Ebre en lluir aquest guardó. L’any 2013 va ser el torn del Restaurant Les Moles d’Ulldecona. Tres anys més tard, el 2016, un altre restaurant d’Ulldecona, l’Antic Molí, aconseguia també la seva primera estrella.
Si aconseguir una estrella ja es considera tot un èxit, revalidar-la exigeix demostrar que es continua sent mereixedor d’aquesta distinció gastronòmica, el que aporta encara més valor afegit. Tots tres establiments s’han distingit per apostar pel producte autòcton i de proximitat, revalorant la cuina del territori, aplicant tècniques culinàries innovadores que s’adapten als nous paladars.
La gala de presentació de la Guía Michelin España y Portugal 2019 es va celebrar aquest passat dimecres 21 de novembre a Lisboa.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: