CAT | ES
La clementina serà el producte estrella en els restaurants membres del Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases
Etiquetes producte proximitat, cítrics, alcanar, cases alcanar
Publicat el27/11/2018
La clementina d'Alcanar tornarà a ser del 30 de novembre i fins al 23 de desembre, el producte estrella en els restaurants membres del Col·lectiu Gastronòmic d'Alcanar i les Cases que participen en les XXV Jornades Gastronòmiques de la Clementina.
Cadascun dels menús que us suggereixen els restauradors d'Alcanar i les Cases incorporen receptes que porten el segell de la Fundació Alícia, essent aquest fet un element singular al nostre territori que posa en valor aquest producte tan cobejat fora del nostre territori, inclòs dins la Indicació Geogràfica Protegia (IGP "Clementines de les Terres de l'Ebre").
Les possibilitats de la clementina als fogons són molt àmplies i, una vegada més, aquestes jornades inclouran tant plats provinents de la cuina tradicional com les creacions més agosarades de la cuina d'autor, gràcies a la versatilitat i al gust peculiar de la pell i la dolçor de la clementina.
Així doncs, les Jornades Gastronòmiques permetran als veïns i visitants tastar els millors plats amb un toc cítric, siguen entrants, peix, carn, arrossos, postres o begudes.
Els preus dels deu menús dels restaurants participants –Café del Mar La Lluna, Can Manel, Casa Ramon, El Nàutic Les Cases, La Costa, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Mareny i Tancat de Codorniu– oscil·len entre els 28 i els 40 euros.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: