CAT | ES
Les jornades, que tindran lloc del 8 al 23 de maig, promocionaran el consum d’aquest mol·lusc a través de menús gastronòmics
Etiquetes vida activa, jornades gastronomiques, ostra, turisme gastronomic, delta ebre, l’ampolla, terres ebre
Publicat el3/5/2021
Un total de tretze restaurats de l'Ampolla tornen a treballar plegats per oferir, un any més, diferents menús gastronòmics on l'ostra serà la principal protagonista. La 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra de l'Ampolla tindrà lloc del 8 al 23 de maig i inclourà menús a un preu únic de 35 euros.
Els restaurants participants oferiran propostes culinàries per mostrar el ventall de sabors que ofereix aquest producte propi de la costa del Delta de l'Ebre i es maridaran amb vins de la DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l'arròs, la tonyina o l'anguila. Els restaurants participants són:
· Bama Restaurant – BeachClub, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic - Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Nova Devimar, Perales, Sol i Taperia Lo Típic.
La regidora de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla, Meritxell Faiges, ha explicat que era tradició que la Diada de l'Ostra de l'Ampolla donés el tret de sortida a les jornades gastronòmiques. “Aquest any, no serà possible celebrar-la, però els restauradors del nostre municipi no han volgut deixar passar l'oportunitat que veïns, veïnes i visitants continuïn gaudint de l'Ampolla com a espai gastronòmic del Delta”.
Per: Redacció
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: