CAT | ES
Serà el dia 1 de febrer amb el taller de postres de les Terres de l’Ebre, que impartirà el mestre pastisser d’Ulldecona, Lluc Raga
Etiquetes gastronomia, gastronomia km0, amposta, ulldecona, terres ebre
Publicat el21/1/2020
El dissabte 1 de febrer arranca una nova temporada de tallers culinaris a l'Espai Ebre KM 0, el centre de promoció turística i gastronòmica ubicat a l'Oficina de Turisme d'Amposta. El tret de sortida el donarà un taller pràctic de postres de les Terres de l'Ebre, a càrrec del mestre artesà pastisser Lluc Raga, de la Pastisseria Raga d'Ulldecona, que ensenyarà als participants a elaborar periquillos i rotllets del secret, dos dels dolços més representatius d'Ulldecona.
El preu del taller és de 10 euros, les places estan limitades a 25 persones i les inscripcions es poden fer a través d'aquest enllaç.
Per: Redacció
Foto: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: