Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


14es Jornades Gastronòmiques de l’arròs, oliva i ametlla

Dies: del 28/01/2019 al 08/02/2019

Població: Matarranya

Programa d’activitats

Dilluns 28/1/2019

  • 9:30 h. Inauguració de les XIV Jornades Gastronòmiques, dedicades a l’arròs, l’oliva i l’ametlla (obert al públic en general).
  • 10:30 h. Xerrada "Prados del Colono, primer productor d’arròs bomba de Terol", a càrrec de Teresa Alquezar.
    Màsterclass amb l’arròs de "Prados del Colono" a càrrec de Clara Lapuente, cuinera de l’Alquería de Ráfales (obert al públic en general).

Dimarts 29/1/2019

  • Visita tècnica destinada als alumnes del departament d’Hostaleria.
  • 8:45 h. Sortida des de l’IES Matarranya de Vall-de-Roures.
  • 9:15 h. Visita guiada a la finca i instal·lacions de l’empresa especialitzada en tractament de l’oliva Mas de Flandi, a càrrec del gerent Eduard Sussana.
  • 11:15 h. Visita al forn Llerdá de Queretes recentment guardonat amb una estrella de la «Ruta del Buen Pan» i màsterclass amb ametlles a càrrec d’Adrián José Omella.
  • 14:15 h. Retorn a Vall-de-Roures.

Dijous 31/1/2019 i 7/2/2019

  • Obertura del restaurant «Chapeau» de l’IES Matarranya. Menú degustació a base dels productes posats en valor durant les Jornades (obert al públic en general). Prèvia reserva al 978850647. Preu 20 Euros.

Divendres 8/2/2019

  • 10:40 h. Tancament de les Jornades i ponència sobre el «conreu, processat i comercialització de l’ametlla», a càrrec de Santiago Izquierdo gerent de Frutos Secos Alcañiz, SCoop.


Organitza: IES Mataraña i Comarca del Matarraña

Més informació: 978.850.647iesvalderobres@educa.aragon.es

Tipus activitat: gastronomia

14es Jornades Gastronòmiques de l’arròs, oliva i ametlla

comparteix-ho